Hårprodukter

Idag har jag varit och klippt mig här i Borås. Jag hittade en frisörsalong som bara tog 220 kr för att toppa håret, ett fynd jämfört med vad det kostar i Norge!

Jag tänkte passa på att tipsa om mina favoritprodukter för håret; mineralschampo och balsam från L'oreal och pepparmint hårinpackning i serien Bed Head från Tigi.

Mitt hår blir lätt tungt och platt så jag har testat väldigt många olika schampon och detta är det bästa jag provat hittills. Hårinpackningen med mint i är också väldigt bra även för hårbotten och mintdoften är fräsch och uppfriskande.


Jullov

Julen är över för denna gång, men som tur är har jag fortfarande några lediga dagar kvar. Jag är kvar hos brorsan och stannar här tills på torsdag då jag åker till Åre för att fira nyår tillsammans med en kompis. Mamma och pappa har också varit här på besök över julen, men de åkte hem i morse.

På juldagen var vi på bio och såg The Girl with the Dragon Tattoo. Jag tyckte att filmen var bra och gillade speciellt skådespelaren Daniel Craigs insats som Mikael Blomqvist. Tärningskast: 5

Vi har också hunnit med en liten sväng på stan för att fynda på mellandagsrean. Jag hittade ett par svarta Tiger Jeans på halva priset.

Victoria's Secrets

Jag kommer här att avslöja några av mina hemligheter... :o) Nejdå, jag har bara besökt den fantastiska underklädesbutiken Victoria's Secret när jag var på Hawaii. De hade så mycket fint där! Jag hade dock bestämt innan hur mycket jag fick lov att köpa och höll mig faktiskt inom begränsningen!

Fantastiska body lotions!

 

Lite mer body lotion... Hehe...

 

Mysbyxor och fina underkläder, som dock bara ett fåtal utvalda personer får se...

 

Minttabletter i söta askar!


Mineral Make Up


Här är ytterligare några saker jag köpte på Hawaii. En matt mineral foundation och en tillhörande borste som går att dra in i skaftet så att den kan tas med på resan! Sen fick jag också ett Lip Gloss på köpet. :o)

The Body Shop

Eftersom det mesta i USA är billigare än här hemma så passade jag på att köpa lite saker från The Body Shop. Jag köpte två små body butter från julserien; Cranberry Joy och Spiced Vanilla. Det blev också några fler saker att fylla upp badrumsskåpen med, shower gels i olika dofter och storlekar samt en hand- och nagelcreme.


Nya skor

Det blev en del shopping när jag var på Hawaiiöarna. Egentligen ganska mycket shopping för att vara mig, men utbudet i USA är ganska så mycket bättre än här hemma. Dessutom är priserna på det mesta avsevärt lägre. :o)

Jag köpte hela tre par nya skor! Jag hittade ett par svarta Nike Shox som jag letat efter. Här hemma finns de ju bara i vitt i alla butiker. Jag köpte också ett par flipflops från Roxy och ett par "surfingskor" som jag ska ha när jag paddlar kajak och lite annat, kanske nästa gång jag badar på västkusten, hehe...


Timberland skor

Jag håller på att köpa julklappar till mig själv. Det är alltid lika kul att få julklappar av sig själv för då får man precis det man behöver! :o) Ett par nya vinterskor ska jag få i år för de vinterskor jag har nu har jag haft sedan jag gick i högstadiet och det börjar ju bli ett antal år sedan...

Efter ett litet sök på nätet hittade jag de perfekta skorna. Det blir ett par bruna Timberland skor, men eftersom jag tycker att dammodellen är lite för hög i skaftet ska jag beställa barnmodellen istället. Tur att jag har små fötter så att jag har den valmöjligheten! ;o) Dessutom så sparar jag massa pengar på att köpa barnmodellen!

Jag hittade dem i en sportbutik på nätet; Länna Sport, som dessutom alltid skickar allt fraktfritt! Det gillas!

Bild från Länna Sports hemsida.


Back in Norway

I söndags kväll landade jag åter på norsk mark. Under inflygningen tittade jag ut genom fönstret och möttes av ett vackert vitt vinterlandskap, tyvärr skulle det visa sig att den glädjen blev kortvarig... Det har regnat nästan konstant sedan jag kom hem! :o(

Hemresan gick bra trots vissa omständigheter. Jag fick betala övervikt för mitt bagage och flyget från Los Angeles till London var två timmar försenat, vilket ledde till en extra lång väntetid på den extremt tråkiga flygplatsen LAX.

Jag försökte charma en man som jobbade för British Airways att ge mig matkuponger eftersom mitt flyg var försenat. Efter ett långt och trevligt samtal så var jag dock tvungen att ge upp, tyvärr kunde han inte ge mig gratis matkuponger för mitt flyg var inte tillräckligt mycket försenat.

Lätt besviken gick jag därifrån och fick snällt köpa mat själv. Hur kunde han motstå min charm? Vilken besvikelse... Jag möttes dock av en överraskning när jag skulle kliva på flyget från London till Oslo! Jag hade blivit uppgraderad till Business Class!!! Hehe, jag räknar med att den mannen var inblandad i det hela! Det var i allafall inte helt fel med tre rätters varm middag med både champagne och vin till! British Airways är seriöst det flygbolag jag gillar bäst!

I måndags var det dags att vakna upp ur drömvärlden och återvända till jobbet... Det blev ju en mindre chock nu när jag varit borta så länge. Det var i allafall så kul att träffa alla mina grabbar på jobbet igen!





RSS 2.0