Hawaii

Karta från mapquest.


Nu bär det av mot Hawaii! :o) Jag landar torsdag kväll lokal tid och ska stanna i tre veckor. Jag ska ha Lindas lägenhet som basläger för att utforska ön Oahu med huvudstaden Honolulu.

Jag och Linda ska också resa till Kauai tillsammans över en långweekend och så kommer jag nog också att resa till både Maui och Hawaii (Big Island).

Tillbakablick


En tillbakablick! För någon vecka sedan satt jag på denna strand på Sydgeorgien och tittade på de vackra kungspingvinerna. Nu är jag på väg mot en helt annan strand, med betydligt varmare vatten; Waikiki Beach! :o) Livet är underbart!

The Future

The Future Belongs to Those Who Believe in the Beauty of Their Dreams!

Söderhavet

Vissa lever ju ett liv som är få förunnat just nu... Jag nämner inga namn, men har jag förresten berättat att jag ska åka till Hawaii i morgon? Jag ska nämligen hälsa på min väninna Linda som bor och pluggar i Honolulu! :o)

Planen är att vara på Hawaii i tre veckor och umgås med Linda och resa runt lite. Jag har inte hunnit planera in så mycket mer eftersom jag nyss kom hem från Antarktis, men det ska bli så kul att träffa Linda, jag har ju inte träffat henne sen hon var här i augusti.

Idag är jag sjukt trött och vill helst lägga mig och sova, men det har jag tyvärr inte tid med. Jag var tydligen väldigt optimistisk när jag bokade Hawaiibiljetter så nära inpå Antarktisresan. :o) Men jag vill ju vara där så länge som möjligt.

Igår var jag på jobbet en sväng och hälsade på och hade ett möte med cheferna. Tyvärr så visste de inte så mycket om kommande projekt utan jag får helt enkelt ta det som det kommer när jag är tillbaka i mitten av december. Jag har också försökt att träffa några av mina vänner, tyvärr så har jag alltför lite tid för att hinna träffa alla er som jag saknar, men jag kommer snart hem igen! :o)

Nu är det packa väskan som gäller och ni vet väl hur kul jag tycker det är att packa vid det här laget... Suck...

Paradiset på jorden

Igår eftermiddag klev jag in genom dörren till min lilla lägenhet. Nu är jag hemma igen efter den mest fantastiska semester man kan tänka sig. Jag har funnit paradiset på jorden, nämligen Antarktis!

Resan har varit helt underbar och upplevelsena smått otroliga! Jag har lärt känna några helt fantastiska människor och jag är oerhört tacksam över att jag har fått vara med om detta!

Det blev några coola stämplar i passet också!






RSS 2.0