Island - Perlan
Den första kvällen i Reykjavik åt vi middag på den roterande restaurangen Perlan som ligger uppe på staden gamla vattentankar. Utsikten från utkiksplattformen är jättefin och vi såg hela Reykjavik.
Vi lyxade till det ordentligt och åt en tre rätters middag bestående av hummersoppa till förrätt, fläskfilé med rödbetor, potatiskaka, grönsaker och rödvinssås till huvudrätt samt hallon- och vitchokladmousse med kokosnöt- och limepudding och körsbärsglass till dessert. Det var en perfekt start på resan!
Vi lyxade till det ordentligt och åt en tre rätters middag bestående av hummersoppa till förrätt, fläskfilé med rödbetor, potatiskaka, grönsaker och rödvinssås till huvudrätt samt hallon- och vitchokladmousse med kokosnöt- och limepudding och körsbärsglass till dessert. Det var en perfekt start på resan!
En äkta smörblomma.
Kommentarer
Trackback