Banff filmfestival

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll tillsammans med några vänner. Först var vi ute och åt tillsammans efter jobbet. Vi åt sushi på en trevlig sushirestaurang. Den heter Eat - sushi & more (lite konstigt namn) och kan verkligen rekommenderas.

Efter middagen gick vi på Banff Mountain Film Festival som höll till på en teater i närheten. Under festivalen visas extremsportfilmer. Vi fick bland annat se filmer med skidåkning, klättring, fallskärmshoppning och cykling.

Några av filmerna var riktigt bra och man blev väldigt inspirerad till att prova på lite mer coola grejer. Jag blev så sjukt sugen på att åka slalom också! Kommer inte snön snart? :-)

I en av filmerna var det med en norsk kille som var base jumper. Helt galet, de bara hoppade ut från olika saker och föll fritt (länge, kändes det som) innan de vecklade ut sina fallskärmar.

Festivalen var i allafall en succé och jag ska nog besöka den nästa år också. Den är förresten på turné och just nu befinner den sig i Sverige. Tyvärr så blir det bara i Stockholm, Göteborg och Lund. De glömde liksom den bästa delen av Sverige; Norrland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0